KETTINGE DINER TRANSPORTABLE
  • VELKOMMEN
  • MENUKORT / DINER
    • VINTERMENU
    • MENUER ÅRET RUNDT
    • MENU TIL SÅTID
    • SMØRREBRØD
    • HUSMANDSKOST
    • PLATTER & PØLSEBORD >
      • PØLSEBORD
      • PLATTE NR. 1
      • PLATTE NR. 2
      • PLATTE NR. 3
      • EFTERÅRSPLATTE
    • RECEPTIONER
    • SOMMER TILBEHØR
    • BUFFET >
      • BUFFET 1
      • BUFFET 2
      • BUFFET 3
    • BRUNCH >
      • BRUNCH 1
      • BRUNCH 2
    • KOLDT BORD >
      • KOLDT BORD 1
      • KOLDT BORD 2
      • KOLDT BORD 3
  • PENSIONISTMAD
  • FORSAMLINGSHUSET
    • MIT KÆRESTE EJE
    • KAFFEBORD
    • KØKKENET
    • EGNSMALERIER
    • BESTYRELSEN
  • KETTINGEHALLEN CAFETERIA
  • NYSTED SKOLEKANTINE
  • OM DINER TRANSPORTABLE
    • KONTAKT OS
    • MEDARBEJDERE
    • LINKS

BUFFET 1

 Forret   (Vælg én af følgende)
  • Hvidvinsdampet laks på sprød salat toppet med rejer, asparges og dild.
  • Tarteletter med høns i asparges 
  • Tunmusse serveret med rejer, dild og citron. Hertil urtecreme
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter


Buffet til hovedret 
  • Helstegt kalvecuvette
  • Kyllingespyd
  • Krydderstegt skinkesteg
  • Flødekartofler med hvidløg
  • Saltstegte små kartofler
  • Sommersalat med asparges, advocado, bær og nødder
  • Tomatsalat med mouzarella ost og basilikum
  • Grøntsagstærte

Dessert  (Vælg én af følgende)
  • Frugtstænger
  • Hjemmelavet pæretærte med vanillecreme
  • Chokoladekage med frisk frugt og is




Min. 15. personer
270, - kr for hele buffet 1
Picture

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 165, - kr

Se de andre buffeter:
Buffet 1
Buffet 2
Buffet 3


NB: Med forbehold for evt. trykfejl.

BESTIL
PRINT
Opdateret 15.02.2018
I tvivl så  tag en snak med Peder på telefon 2182 3580

***











KONTAKT OS
Kettinge Forsamlingshus & Diner transportable
Grønnegadevej 9
4892 Kettinge


Tlf.:    2182 3580
Mail:  peder@kettingeforsamlingshus.dk

Design & layout v/ Dansk InfoDesign 
greenfort@dansk-infodesign.dk 

✕