MENUER ÅRET RUNDT
VARME FORRETTER |
Min. 15 personer
|
Koldt røget laks serveret på stuvet spinat toppet med krydderurter.
Tarteletter med høns i asparges. |
75, - kr
65, - kr |
KOLDE FORRETTER
Røget svinemørbrad med peberrodcreme på bund af sprød salat toppet med krydderurter.
Koldrøget laksemousse serveret med grønne asparges, kryddertang toppet med rejer og dild. Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango på bund af frisk ananas pyntet med sprød bacon og brøndkarse. Torskemousse serveret på bund af sprød salat pynte med rejer, dild - hertil sennepscreme. Hvidvinsdampet laks serveret med rejer og citron på sprød salat toppet med krydderurter og krebs - hertil dild dressing. Røget andebryst serveret på sprød salat toppet med peberrodsskum og krydderurter. Jordskokke salat på sprød salat toppet med røget hellefisk. Dampet grønne og hvide asparges serveret med kaviar dressing toppet med krydderurter. Stjerneskud m/dampet rødspætte og stegt rødspætte på sprød salat pyntet med rejer, asparges og dild - hertil rød dressing. Pestomarinerede rejer vendt med melon, lagt på hjertesalat pyntet med små bagte tomater og krydderurter. Tunmousse pyntet med rejer, citron og dild. Hertil dilddressing, hjemmebagt brød og smør. Mandarinrand med hønsesalat. Hertil hjemmebagt brød og smør. Farseret rødspætterulle med laksemousse serveret på bund af plukket salat toppet med dild og citron. Hertil en mild sennepsdressing. Rejecocktail serveret på plukke salat toppe med dild hertil rød dressing. |
75, - kr
75, - kr 75, - kr 75, - kr 75, - kr 75, - kr 75, - kr 75, - kr 75, - kr 75, - kr 70, - kr 70, - kr 75, - kr 75, - kr |
Hovedretter |
Min. 15 personer
|
Kalvesteg stegt som vildt, serveret med waldorfsalat, surt og sødt. Hertil brunede kartofler, hvide kartofler og vildtsky.
|
140, - kr
|
Kalvesteg stegt med persille. Hertil gulerødder, bønner og surt.
Hvide kartofler og skysovs. |
140, - kr
|
Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg og ærter vendt med bacon, fyldt tomat med peberrodsskum.
Hertil hvide kartofler og skysauce.
|
140, - kr
|
Krydderstegt oksefilet serveret med rodfrugt sauté, årstidens grøntsager, nødderistede kartofler og pebersauce.
|
155, - kr
|
Helstegt Kalvemørbrad serveret med ristede svampe smørdampede grøntsager små ristede kartofler med kryddderurter. Hertil portvinsjus.
|
165, - kr
|
Krydderstegt kalvetyksteg serveret med grøntsagstimbale og ristede svampe. Hertil smørbagte æbler, ristede kartofler og tomatsky.
|
145, - kr
|
Skindstegt unghanebryst fyldt med persille. Langtidsbagte tomater, årstidens grøntsager, hvide kartofler og en tomat / peberfrugts sovs.
|
140, - kr
|
Pestostegt svinefilet serveret med smørdampet blomkål og smørstegte grøntsager. Hertil små ristede kartofler og skysovs.
|
130, - kr
|
Svinekam stegt som vildt med brune og hvide kartofler samt waldorff salat.og skysovs.
|
140, - kr
|
Svinekam med rødkål og halvt æble m/ gelé. Hertil brune og hvide kartofler, samt skysovs.
|
135, - kr
|
Andesteg med rødkål, svesker, brune og hvide kartofler, ½ æble med gele samt and skysovs.
|
145, - kr
|
Kogt hamburgerryg med blomkål og gulerødder. Hertil kartofler og aspargessovs.
|
120, - kr
|
DESSERTER
Chokolademousse pyntet med frisk frugt og flødeskum
Hjemmelavet islagkage pyntet med frugter Nøddekurv med frisk frugt og is Citronfromage serveret i glas pyntet med flødeskum Pandekager serveret med hjemmelavet is og syltet skovbær, smagt til med Grand Marnier Osteanretning med 3 slags oste serveret med kompot og frisk frugt. Hertil hjemmebagt knækbrød Rubinsteinerkage med små vandbakkelser. Jordbærtrifli pyntet med flødeskum. |
70, - kr
70, - kr 70, - kr 65, - kr 70, - kr 70, - kr 70, - kr 65, - kr |
NATMAD
|
NB: Forbehold for evt. trykfejl.
|
I tvivl så tag en snak med Peder på telefon 2182 3580
|