

Opdateret 27.01.2025
Konfirmation 2025
FORRETTER
-
Tunmousse anrettet på sprød salat og asparges, pyntet med rejer, toppet med dild - hertil brød og smør
-
Lakseroulade på spæde salater toppet med rejer, krebs og krydderurter. Hertil brød og smør
-
Hjemmelavet hønsesalat i glas toppet med sprød bacon, ærteskud og frisk ananas - hertil brød og smør
HOVEDRET
-
Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt - hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky
-
Dansk gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, timianstegte gulerødder, peberrod, årstidens salat smørstegte kartofler og skysovs
-
Pestostegt svinefilet, sæsonens grønt, årstidens salat, timianstegte kartofler og skysovs
DESSERT.
-
Hjemmelavet islagkage med frisk frugt
-
Pandekage med is og frisk frugt
BUFFET
-
Kalveculotte
-
Marineret svinefilet eller kyllingespyd
-
Flødekartofler
-
Små stegte kartofler
-
Sommersalat
-
Broccolisalat med bacon
-
1 x sovs efter eget valg
Ud af huset.
2 retter 255, - kr pr. prs.
3 retter 299, - kr pr. prs.
259, - kr pr. prs.
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.