top of page
DIDjordbaer-salat.jpg

Opdateret  27.01.2025

Konfirmation 2025

FORRETTER                              

  1. Tunmousse anrettet på sprød salat og asparges, pyntet med rejer, toppet med dild - hertil brød og smør

  2. Lakseroulade på spæde salater toppet med rejer, krebs og krydderurter. Hertil brød og smør

  3. Hjemmelavet hønsesalat i glas toppet med sprød bacon, ærteskud og frisk ananas - hertil brød og smør

HOVEDRET

  1. Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt - hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky     

  2. Dansk gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, timianstegte gulerødder,  peberrod, årstidens salat smørstegte kartofler og skysovs 

  3. Pestostegt svinefilet, sæsonens grønt, årstidens salat, timianstegte kartofler og skysovs

 

DESSERT.   

  1. Hjemmelavet islagkage med frisk frugt

  2. Pandekage med is og frisk frugt

BUFFET

  1. Kalveculotte

  2. Marineret svinefilet eller kyllingespyd

  3. Flødekartofler

  4. Små stegte kartofler

  5. Sommersalat

  6. Broccolisalat med bacon

  7. 1 x sovs efter eget valg

Ud af huset. 

2 retter 255, - kr pr. prs.

3 retter 299, - kr pr. prs.

259, - kr pr. prs.

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

KETTINGE FORSAMLINGSHUS & DINER TRANSPORTABLE

Adresse

Åbningstider

Grønnegadevej 9

4892 Kettinge

Man - Fre: 11.00 - 16.00

Lø - sø: 10.00 - 14.00

Kontakt

  • Facebook

Peder Larsen

Tlf: 5487 3626

Mobil: 2182 3580

peder@kettingeforsamlingshus.dk

Uvikling/ Design og Webmastering ved Dansk InfoDesign 2020. 

bottom of page