top of page

Opdateret  17.05.2023

Menu året rundt - i huset

Min. 25 prs.

Priserne er inklusiv leje, duge, blomster - eksklusiv drikkevarer.

Varme forretter

  • Koldrøget laks serveret på stuvet spinat, toppet med krydderurter    135, - kr

  • Pocheret torsk med jordskokker i syrnet fløde, toppet med stenbiderrogn og urter 125, - kr

​

Kolde forretter

  • Mini tapas bestående af: spegeskinke med melon og mynte, spinatsandwich med flødeost toppet med røget laks, stegt kyllingebryst med mango relish og basilikum, røget dyrekølle på blinis toppet med peberrodscreme 135, - kr

  • Røget lakserilette, håndpillede rejer ledsaget af jomfruhummer og rugbrødschips, toppet med krydderurter 125, - kr

  • Carpaccio toppet med sprød salat, sorte oliven, parmesan og rød pesto 125, - kr

  • Tyndt skåret kalvefilet toppet med spæde salater, langtidssbagte tomater og kold tunsauce 125, - kr

  • Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango lagt på frisk ananas, sprød bacon toppet med brøndkarse 115, - kr

  • Hvidvinsdampet laks, håndpillet rejer, citron, sprød salat hertil sennepsdressing 125, - kr

​

Hovedretter â€‹

  • Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky  225, - kr

  • Dansk gammel dags oksesteg, glaserede perleløg, bønner, timian stegte gulerødder, fyldt tomat med peberrod, surt og sødt, hvide kartofler og skysovs   225, - kr

  • Helstegt kalvemørbrad smurt med dijonsennep, sæsonens grønt, stegte portobello svampe, knuste kartofler med bacon, syltet rødløg og timiansky  295, - kr 

  • Helstegt oksefilet på bund af ristet svampe, jordskokkepuré, sæsonens grønt, kartoffeltårn og pebersovs   279, - kr

  • Grillet unghanebryst, sæsonen grønt, smørristede kartofler, sprød parmasankiks og basilikumsovs  225, - kr

  • Pestostegt svinefilet, sæsonen grønt, timianstegte kartofler og skysovs   225, - kr

  • Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, brunede/hvide kartofler og skysovs   210, - kr

  • Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, rødkål, brunede/hvide kartofler og skysovs 210, - kr

 

Desserter

  • Hindbærpuré toppet med chokolademousse og flødeskum  120,- kr

  • Nøddekurv fyldt med hjemmelavet kirsebær is, chokoladeis og æblesorbet lavet på Buxbom æbler toppet med frisk frugt   122,- kr

  • Passionsfrugt panna cotta toppet med høvlet hvid chokolade   120,- kr

  • Blødbagt chokoladekage lagt på bærcoulis toppet med limecreme  122,- kr

  • Hjemmelavet islagkage (efter eget ønske), serveret med frisk frugt  110,- kr

  • Fragilité roulade med mokkacreme serveret med solbærsorbet og frisk frugt   120,- kr

  • Lun æble eller stikkelsbærkompot toppet med hjemmelavet kanel is og sprød kiks   120,- kr

  • Kaffe/te og hjemmebagt kage 65, - kr

​

Buffet                                                  395, - kr 

  • 1 forret, serveres på tallerken

  •  2 slags kød

  • 2 slags salater på buffet

  • 1 slags kartofler, på buffet

  • 1 dessert - anrettes på tallerken

​

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil ï»¿2182 3580 

NB: Med forbehold for evt. fejl.

bottom of page