Opdateret  10.01.2020

Menu året rundt

Varme forretter

  • Koldt røget laks serveret på stuvet spinat toppet med krydderurter.

  • Tarteletter med høns i asparges.

Kolde forretter

  • Røget svinemørbrad med peberrodcreme på bund af sprød salat toppet med krydderurter.

  • Koldrøget laksemousse serveret med grønne asparges, kryddertang  toppet med rejer og dild.

  • Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango på bund af frisk ananas pyntet med sprød bacon og brøndkarse.

  • Torskemousse serveret på bund af sprød salat pynte med rejer, dild - hertil sennepscreme.

  • Hvidvinsdampet laks serveret med rejer og citron på sprød salat toppet med krydderurter og krebs - hertil dild dressing.

  • Røget andebryst serveret på sprød salat toppet med peberrodsskum og krydderurter.

  • Jordskokke salat på sprød salat toppet med røget hellefisk.

  • Dampet grønne og hvide asparges serveret med kaviar dressing toppet med krydderurter.

  • Stjerneskud m/dampet rødspætte og stegt rødspætte på sprød salat pyntet med rejer, asparges og dild - hertil rød dressing.

  • Pestomarinerede rejer vendt med melon, lagt på hjertesalat pyntet med små bagte tomater og krydderurter.

  • Tunmousse pyntet med rejer, citron og dild. Hertil dilddressing, hjemmebagt brød og smør.

  • Farseret rødspætterulle med laksemousse serveret på bund af plukket salat toppet med dild og citron. Hertil en mild sennepsdressing.

  • Rejecocktail serveret på plukke salat toppe med dild hertil rød dressing.

Hovedretter 

  • Dansk kalvesteg stegt som vildt, serveret med waldorfsalat, surt og sødt. Hertil brunede kartofler, hvide kartofler og vildtsky.

  • Dansk kalvesteg stegt med persille. Hertil gulerødder, bønner og surt. Hvide kartofler og skysovs.

  • Dansk gammeldags oksesteg med glaserede perleløg og ærter vendt med bacon, fyldt tomat med peberrodsskum.
 Hertil hvide kartofler og skysauce.

  • Dansk krydderstegt oksefilet serveret med rodfrugt sauté, årstidens grøntsager, nødderistede kartofler og pebersauce.

  • Dansk helstegt  kalvemørbrad serveret med ristede svampe,  smørdampede grøntsager og små ristede kartofler med kryddderurter. Hertil portvinsjus.

  • Dansk krydderstegt kalvetyksteg serveret med grøntsagstimbale og ristede svampe. Hertil smørbagte æbler, ristede kartofler og tomatsky.

  • Skindstegt unghanebryst fyldt med persille. Langtidsbagte tomater, årstidens grøntsager, hvide kartofler og en tomat / peberfrugts sovs.

  • Pestostegt svinefilet serveret med smørdampet blomkål og smørstegte grøntsager. Hertil små ristede kartofler og skysovs.

  • Svinekam stegt som vildt med brune og hvide kartofler samt waldorff salat.og skysovs.

  • Svinekam med rødkål og halvt æble m/ gelé. Hertil brune og hvide kartofler, samt skysovs.

 

Desserter

  • Chokolademousse pyntet med frisk frugt og flødeskum

  • Hjemmelavet islagkage
 pyntet med frugter

  • Nøddekurv
 med frisk frugt og is


  • Citronfromage serveret i glas pyntet med flødeskum

  • Pandekager serveret med hjemmelavet is og syltet skovbær, smagt til med Grand Marnier

  • Osteanretning
 med 3 slags oste serveret med kompot og frisk frugt.
 Hertil hjemmebagt knækbrød

  • Rubinsteinerkage med små vandbakkelser.

  • Jordbærtrifli pyntet med flødeskum.

 

Natmad

  • Tarteletter  med  grønærter eller høns eller kødboller i asparges sovs eller fiskeboller i hummersovs

  • Skinke med grøn salat og flutes

  • Hjemmelavet forloren skildpadde med halve æg

  • Klar suppe
 med urter, kød- og melboller

  • Karrysuppe
 med fasanbryst og ris

  • Aspargessuppe
 med kødboller


  • Pålægsbræt
 - 5 slags pålæg med tilbehør

  • Frikadeller
 og roastbeef med kold kartoffelsalat

  • Tærter med fyld af skinke og kylling serveret med mixed salat


75, - kr
65, - kr

75, - kr
 

75, - kr
 

75, - kr
 

75, - kr
 

75, - kr
 

75, - kr

75, - kr

75, - kr
 

75, - kr
 

75, - kr
 

70, - kr
 

75, - kr
 

75, - kr

145, - kr
 

140, - kr
 

155, - kr
 

185, - kr
 

185, - kr
 

165, - kr

 

145, - kr

 

145, - kr
 

145, - kr
 

145, - kr
 

70, - kr
70, - kr
70, - kr
65, - kr
70, - kr

70, - kr

70, - kr
65, - kr

70, - kr


60, - kr
75, - kr
55, - kr
55, - kr
55, - kr
75, - kr
70, - kr

75, - kr

I tvivl så  tag en snak med Peder på telefon 2182 3580

NB: Med forbehold for evt. fejl.

KETTINGE DINER TRANSPORTABLE

Adresse

Åbningstider

Kontakt

  • Facebook

Grønnegadevej 9

4892 Kettinge

Man - Fre: 11.00 - 16.00

Lø - sø: 10.00 - 14.00

Uvikling/ Design og Webmastering ved Dansk InfoDesign 2020. www.dansk-infodesign.dk