Opdateret  5.07.2020

Menu året rundt

Min. 15 prs.

Varme forretter

  • Koldt røget laks serveret på stuvet spinat toppet med krydderurter 75. - kr

  • Tarteletter med høns i asparges 65. - kr

Kolde forretter

  • Røget svinemørbrad med peberrodcreme på bund af sprød salat toppet med krydderurter 75. - kr

  • Koldrøget laksemousse serveret med grønne asparges, kryddertang  toppet med rejer og dild 75. - kr

  • Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango på bund af frisk ananas pyntet med sprød bacon og brøndkarse 75. - kr

  • Torskemousse serveret på bund af sprød salat pynte med rejer, dild - hertil sennepscreme 75. - kr

  • Hvidvinsdampet laks serveret med rejer og citron på sprød salat toppet med krydderurter og krebs - hertil dild dressing 75. - kr

  • Røget andebryst serveret på sprød salat toppet med peberrodsskum og krydderurter 75. - kr

  • Jordskokke salat på sprød salat toppet med røget hellefisk 75. - kr

  • Dampet grønne og hvide asparges serveret med kaviar dressing toppet med krydderurter 75. - kr

  • Stjerneskud m/dampet rødspætte og stegt rødspætte på sprød salat pyntet med rejer, asparges og dild - hertil rød dressing 75. - kr

  • Pestomarinerede rejer vendt med melon, lagt på hjertesalat pyntet med små bagte tomater og krydderurter 75. - kr

  • Tunmousse pyntet med rejer, citron og dild. Hertil dilddressing, hjemmebagt brød og smør 70. - kr

  • Farseret rødspætterulle med laksemousse serveret på bund af plukket salat toppet med dild og citron. Hertil en mild sennepsdressing 75. - kr

  • Rejecocktail serveret på plukke salat toppe med dild hertil rød dressing 75. - kr

Hovedretter 

  • Dansk kalvesteg stegt som vildt, serveret med waldorfsalat, surt og sødt. Hertil brunede kartofler, hvide kartofler og vildtsky 145. - kr

  • Dansk kalvesteg stegt med persille. Hertil gulerødder, bønner og surt. Hvide kartofler og skysovs 140. - kr

  • Dansk gammeldags oksesteg med glaserede perleløg og ærter vendt med bacon, fyldt tomat med peberrodsskum.
 Hertil hvide kartofler og skysauce 155. - kr

  • Dansk krydderstegt oksefilet serveret med rodfrugt sauté, årstidens grøntsager, nødderistede kartofler og pebersauce 185. - kr

  • Dansk helstegt  kalvemørbrad serveret med ristede svampe,  smørdampede grøntsager og små ristede kartofler med kryddderurter - hertil portvinsjus 185. - kr

  • Dansk krydderstegt kalvetyksteg serveret med grøntsagstimbale og ristede svampe. Hertil smørbagte æbler, ristede kartofler og tomatsky 165. - kr

  • Skindstegt unghanebryst fyldt med persille. Langtidsbagte tomater, årstidens grøntsager, hvide kartofler og en tomat / peberfrugts sovs  145. - kr

  • Pestostegt svinefilet serveret med smørdampet blomkål og smørstegte grøntsager. Hertil små ristede kartofler og skysovs 145. - kr

  • Svinekam stegt som vildt med brune og hvide kartofler samt waldorff salat og skysovs 145. - kr

  • Svinekam med rødkål og halvt æble m/ gelé. Hertil brune og hvide kartofler og skysovs 145. - kr

 

Desserter

  • Chokolademousse pyntet med frisk frugt og flødeskum  70. - kr

  • Hjemmelavet islagkage
 pyntet med frugter 70. - kr

  • Nøddekurv
 med frisk frugt og is
 70. - kr

  • Citronfromage serveret i glas pyntet med flødeskum 65. - kr

  • Pandekager serveret med hjemmelavet is og syltet skovbær, smagt til med Grand Marnier 70. - kr

  • Osteanretning
 med 3 slags oste serveret med kompot og frisk frugt.
 Hertil hjemmebagt knækbrød 70. - kr

  • Rubinsteinerkage med små vandbakkelser 70. - kr

  • Jordbærtrifli pyntet med flødeskum 65. - kr

 

Natmad

  • Tarteletter  med  grønærter eller høns eller kødboller i asparges sovs eller fiskeboller i hummersovs 70. - kr

  • Skinke med grøn salat og flutes 60. - kr

  • Hjemmelavet forloren skildpadde med halve æg 75. - kr

  • Klar suppe
 med urter, kød- og melboller 55. - kr

  • Karrysuppe
 med fasanbryst og ris 55. - kr

  • Aspargessuppe
 med kødboller
 55. - kr

  • Pålægsbræt
 - 5 slags pålæg med tilbehør 75. - kr

  • Frikadeller
 og roastbeef med kold kartoffelsalat 70. - kr

  • Tærter med fyld af skinke og kylling serveret med mixed salat 75. - kr


I tvivl så  tag en snak med Peder på telefon 2182 3580

NB: Med forbehold for evt. fejl.

KETTINGE DINER TRANSPORTABLE

Adresse

Åbningstider

Kontakt

  • Facebook

Grønnegadevej 9

4892 Kettinge

Man - Fre: 11.00 - 16.00

Lø - sø: 10.00 - 14.00

Uvikling/ Design og Webmastering ved Dansk InfoDesign 2020. www.dansk-infodesign.dk