Opdateret  6.01.2021

Menu året rundt

Min. 15 prs.

Varme forretter

  • Koldrøget laks serveret på stuvet spinat, toppet med krydderurter – 75,- kr

  • Pocheret torsk med jordskokker i syrnet fløde, toppet med stenbiderrogn og urter – 78,- kr

Kolde forretter

  • Mini tapas bestående af: spegeskinke med melon og mynte, spinatsandwich med flødeost toppet med røget laks, stegt kyllingebryst med mango relish og basilikum, røget dyrekølle på blinis toppet med peberrodscreme – 78,- kr

  • Røget lakserilette, håndpillet rejer ledsaget af jomfruhummer og rugbrødschips, toppet med krydderurter – 78,- kr

  • Carpaccio toppet med sprød salat, sorte oliven, parmesan og rød pesto – 75,- kr

  • Tyndt skåret kalvefilet toppet med spæde salater, langtidssbagte tomater og kold tunsauce – 75,- kr

  • Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango lagt på frisk ananas, sprød bacon toppet med brøndkarse – 75,- kr

  • Hvidvinsdampet laks, håndpillet rejer, citron, sprød salat hertil sennepsdressing – 75,- kr

Hovedretter 

  • Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky – 145,- kr

  • Dansk gammel dags oksesteg, glaserede perleløg, bønner, timian stegte gulerødder, fyldt tomat med peberrod, surt og sødt, hvide kartofler og skysovs – 155,- kr

  • Helstegt kalvemørbrad smurt med dijonsennep, sæsonens grønt, stegte portobello svampe, knuste kartofler med bacon, syltet rødløg og timiansky – 185,- kr

  • Helstegt oksefilet på bund af ristet svampe, jordskokkepuré, sæsonens grønt, kartoffeltårn og pebersovs – 175,- kr

  • Grillet unghanebryst, sæsonen grønt, smørristede kartofler, sprød parmasankiks og basilikumsovs – 145,- kr

  • Pestostegt svinefilet, sæsonen grønt, timianstegte kartofler og skysovs – 145,- kr

  • Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, brunede/hvide kartofler og skysovs – 150,- kr

  • Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, rødkål, brunede/hvide kartofler og skysovs – 145,- kr

 

Desserter

  • Hindbærpuré toppet med chokolademousse og flødeskum – 70,- kr

  • Nøddekurv fyldt med hjemmelavet kirsebær is, chokoladeis og æblesorbet lavet på Buxbom æbler toppet med frisk frugt – 70,- kr

  • Passionsfrugt panna cotta toppet med høvlet hvid chokolade – 68,- kr

  • Blødbagt chokoladekage lagt på bærcoulis toppet med limecreme – 70,- kr

  • Hjemmelavet islagkage (efter eget ønske), serveret med frisk frugt – 70,- kr

  • Fragilité roulade med mokkacreme serveret med solbærsorbet og frisk frugt – 70,- kr

  • Lun æble eller stikkelsbærkompot toppet med hjemmelavet kanel is og sprød kiks – 70,- kr

 

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.