Opdateret 10.11.2023
Julefrokost
(Ud af huset. Min. 10 personer)
MENU 1 235, - kr pr. prs.
-
Hvide sild med løgringe og karrysalat
-
Kryddersild med løg og kapers
-
Æg og tomat
-
Lun fiskefilet med remoulade
-
Grønlangkål med brune kartofler, kogt hamburgerryg, sennep og rødbeder
-
Brie og skiveost med vindruer
​
MENU 2 295, - kr pr. prs.
-
Hjemmelavet karrysild med løb og kapers
-
Kryddersild med kapers og peberrod
-
Æg og tomat pyntet med rejer
-
Røget laks med asparges og røræg
-
Lun fiskefilet med remoulade og citron
-
Lun flæskesteg med rødkål
-
Grønlangkål med brune kartofler, kogt hamburgerryg, sennep og rødbeder
-
Ris a la mande med kirsebærsovs
Tilkøb pr. prs:
-
Varmrøget laks med dressing 48, - kr
-
Høns i asparges 40, - kr
-
Mørbradbøf med bløde løg 40, - kr
-
2 stk. frikadeller 25, - kr
-
Æbleflæsk 35, - kr
-
Grønlangkål som middagsret med brune kartofler, kogt hamburgerryg og pølse, sennep og rødbeder 155, - kr
-
Ostefad med 3 slags ost, druer og kiks 49, - kr
​
​
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.