top of page

Opdateret  10.11.2023

Julefrokost

(Ud af huset. Min. 10 personer)

MENU 1                                                                              235, - kr pr. prs.

  • Hvide sild med løgringe og karrysalat

  • Kryddersild med løg og kapers

  • Æg og tomat

  • Lun fiskefilet med remoulade

  • Grønlangkål med brune kartofler, kogt hamburgerryg,  sennep og rødbeder

  • Brie og skiveost med vindruer

​

MENU 2                                                                   295, - kr pr. prs.

  • Hjemmelavet karrysild med løb og kapers

  • Kryddersild med kapers og peberrod

  • Æg og tomat pyntet med rejer

  • Røget laks med asparges og røræg

  • Lun fiskefilet med remoulade og citron

  • Lun flæskesteg med rødkål

  • Grønlangkål med brune kartofler, kogt hamburgerryg,  sennep og rødbeder

  • Ris a la mande med kirsebærsovs


                                                        
Tilkøb pr. prs:

  1. Varmrøget laks med dressing 48, - kr

  2. Høns i asparges 40, - kr

  3. Mørbradbøf med bløde løg 40, - kr

  4. 2 stk. frikadeller 25, - kr

  5. Æbleflæsk 35, - kr

  6. Grønlangkål som middagsret med brune kartofler, kogt hamburgerryg og pølse,  sennep og rødbeder 155, - kr

  7. Ostefad med 3 slags ost, druer og kiks 49, - kr

​

​

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil ï»¿2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

bottom of page