
Opdateret 29.07.2023
Julefrokost
(Ud af huset. Min. 10 personer)
MENU 1 215, - kr pr. prs.
-
Hvide sild med løgringe og karrysalat
-
Kryddersild med løg og kapers
-
Æg og tomat
-
Grønlangkål med brune kartofler, kogt hamburgerryg, sennep og rødbeder
-
Frikadeller med surt
-
Brie og skiveost med vindruer
MENU 2 265, - kr pr. prs.
-
Hjemmelavet karrysild med løb og kapers
-
Æg og tomat pyntet med rejer
-
Røget laks med asparges og røræg
-
Lun fiskefilet med remoulade og citron
-
Lun flæskesteg med rødkål
-
Lun leverpostej med bacon
-
Grønlangkål med brune kartofler, kogt hamburgerryg, sennep og rødbeder
-
Ris a la mande med kirsebærsovs
Tilkøb pr. prs:
-
Varmrøget laks med dressing 48, - kr
-
Høns i asparges med bløde løg 40, - kr
-
Mørbradbøf med bløde løg 40, - kr
-
Æbleflæsk 35, - kr
-
Grønlangkål som middagsret med brune kartofler, kogt hamburgerryg og pølse, sennep og rødbeder 125, - kr
-
Ostefad med 3 slags ost, druer og kiks 49, - kr
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.