top of page

Opdateret  15.05.2023

Smørrebrød ud af huset

Specificeret smørrebrød   30, - kr , 35, - kr og 40, - kr stk.

Æg med rejer, asparges og dild

Æg pyntet med tomat, mayonnaise, bacon og purløg

Kold fiskefilet med remoulade

Fiskefilet pyntet med rejer, asparges, citron og dild

Fiskefilet pyntet med lakserose, remoulade, asparges og dild

Nye kogt kartofler med kaviarmayo med rødløg purløg, røget laks og rejer og dild

Nye kogt kartofler toppet med hønsesalat, sprødt bacon, purløg og persille .

Vegetarmad Kogte kartofler, asparges, tomatskiver, avokado og hakkede rødløg.

Vegetarmad med tomat, avocado,mayonnaises og purløg 

Roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat

Flæskesteg med rødkål, surt og svesker

Leverpostej med bacon og champignon og persille.

Dyrlægens natmad

kalvesylte med rødbeder og hjemmerørt stærk sennep

Kalkunbryst m. karrysalat og bacon

Skinke med italiensk salat

Røget skinke med røræg purløg

Kalvesteg med peberrod salat tyttebær og agurkesalat

Frikadelle med rødkål

Hønsesalat med asparges, champignon og bacon

Rullepølse med løg og sky

Rullepølse med italiensksalat

Uspecificeret håndmadder   20, - kr stk. 

Uspecificeret smørrebrød   30, - kr stk. 

DIDeier-sild_1.jpg
DIDsild_1.jpg

Sild (vælg en af flg.)   25, - kr stk. :

DIDsmorrebroed.jpg

Hvide (marinerede sild)
Røde (kryddersild m/ æg)
Gule (karrysild m/ æg)
- incl. 1/2 stk rugbrød og smør til hver slags sild

NB: Alle 3 sild i skåle med æg og tomat og brød 55, - kr pr. kuvert. 

Ekstra luksus 

Røget laks på franskbrød  45, - kr

Hjemme gravad laks med hjemmerørt rævesauce

Rejer med mayonnaise på franskbrød 45, - kr

Mørbradbøf med bløde løg og surt  45, - k

Hakkebøf med bløde løg, surt og spejlæg  45, - kr

Hakkebøf med bløde løg og surt 45, - kr

Røget ål på franskbrød med purløg og røræg 55, - kr

Ost    25, - kr stk.

schwarze pump brunch.JPG

Mellemlagret ost på franskbrød

Stærk ost på franskbrød

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

bottom of page