top of page

Opdateret 23.05.2024

Receptioner

Menu 1  195, - kr. Min. 20 port.

  • Blinis toppet med røget laks og dild   

  • Små croissanter med hønsesalat og bacon

  • Små tapaspølser, oliven,

  • Mini tærte 

  • Små frikadeller

  • Skinke og melon

  • Ost bjælker og kompot

 

Menu 2   220, - kr. Min. 20 port. 

  • Lakserilette i glas toppet med krydderurter og ristet rugbrød

  • Pastasalat vendt med basilikumpesto toppet med store rejer og citrus

  • Mini tærte med bacon

  • Grønne, grillede asparges med spegeskinke

  • Kold roastbeef i skiver toppet med sprødsalat, parmesanost og rød pesto

  • Croissanter med rejesalat   

  • Brie med kompot.

Menu 3  245, - kr. Min. 20 port.  

  • Røget laks i pandekage med dildcreme

  • Pestorejer vendt med melon i glas

  • Røget svinemørbrad toppet med peberrod

  • Små kyllingespyd

  • Mini oksekødsdeller

  • Bruscetta med olivenpesto

  • Oliven, spegeskinke , små minipølser, syltede, grønne tomater, fyldt peberfrugt

  • Gorgonzola på syltet pære

DIDreceptionsmad.jpg
IMG_8282.JPG
IMG_2887.JPG

NB: Med forbehold for evt. fejl.

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

bottom of page