Opdateret 23.05.2024
Receptioner
Menu 1 195, - kr. Min. 20 port.
-
Blinis toppet med røget laks og dild
-
Små croissanter med hønsesalat og bacon
-
Små tapaspølser, oliven,
-
Mini tærte
-
Små frikadeller
-
Skinke og melon
-
Ost bjælker og kompot
Menu 2 220, - kr. Min. 20 port.
-
Lakserilette i glas toppet med krydderurter og ristet rugbrød
-
Pastasalat vendt med basilikumpesto toppet med store rejer og citrus
-
Mini tærte med bacon
-
Grønne, grillede asparges med spegeskinke
-
Kold roastbeef i skiver toppet med sprødsalat, parmesanost og rød pesto
-
Croissanter med rejesalat
-
Brie med kompot.
Menu 3 245, - kr. Min. 20 port.
-
Røget laks i pandekage med dildcreme
-
Pestorejer vendt med melon i glas
-
Røget svinemørbrad toppet med peberrod
-
Små kyllingespyd
-
Mini oksekødsdeller
-
Bruscetta med olivenpesto
-
Oliven, spegeskinke , små minipølser, syltede, grønne tomater, fyldt peberfrugt
-
Gorgonzola på syltet pære
NB: Med forbehold for evt. fejl.
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626