Nytårsaften

Opdateret d. 9.12.2020

Pris 335, - kr min. pr. mand

Maden afhentes kold fra

kl. 13.00 til 14.15 og skal bare varmes.

Starter:  

2 profiteroles - én med vildtpaté og én med rejemousse

 

Forret:

Lakserilette af røget laks ledsaget af grovkornet sennep og jomfruhummer/håndpillede rejer toppet med sprød salat og ristet rugbrød.

 

Hovedret:

Bøf af kalvemørbrad serveret med stegte grøntsager

Frisésalat og hjertesalat vendt med syltet rødløg, grillet peberfrugt, ristet mandler og feta.

Små kartofler vendt med persille

Estragonsauce

 

Dessert:

Blødbagt chokoladekage pyntet med friske bær  

 

UDSOLGT

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.