
Nytårsaften
UDSOLGT
FORRET:
Tapas tallerken
Cremet jordskokkesuppe toppet med sprød bacon
Grillet jomfruhummer med hvidløg, persille og citron
Hjemmelavet gravad laks toppet med mascarpone - vendt med krydderurter
og dertil sprød salat
Røget dyrekølle på spinat bund serveret med basilikumcreme
Hertil hjemmebagt brød
HOVEDRET:
Medaljon af ungdyr (mørbrad) på bund af løgkompot
Stegte svampe vendt med små tomater og grønt.
Sprød pæresalat med granatæble, feta og nødder
Kartoffelgratin
Portvinssky
DESSERT:
Hvid chokolade pannacotta toppet med hindbærgelé, friske bær og sprød tuile
Opdateret d. 6.09.2021
Pris 345, - kr pr. prs
.jpg)
Maden afhentes kold fra
kl. 13.00 til 14.15 og skal bare varmes.
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.