Nytårsaften
Opdateret d. 9.12.2020
Pris 335, - kr min. pr. mand
Maden afhentes kold fra
kl. 13.00 til 14.15 og skal bare varmes.
Starter:
2 profiteroles - én med vildtpaté og én med rejemousse
Forret:
Lakserilette af røget laks ledsaget af grovkornet sennep og jomfruhummer/håndpillede rejer toppet med sprød salat og ristet rugbrød.
Hovedret:
Bøf af kalvemørbrad serveret med stegte grøntsager
Frisésalat og hjertesalat vendt med syltet rødløg, grillet peberfrugt, ristet mandler og feta.
Små kartofler vendt med persille
Estragonsauce
Dessert:
Blødbagt chokoladekage pyntet med friske bær
UDSOLGT
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.