top of page

Opdateret d. 2.10.2025
Nytårsmenu 2025
Forret
(Anrettet på tallerken)
-
Hellefisk roulade med laksemousse anrettet på sprød salat, toppet med krydderurter
-
Ledsaget med krebsehaler
-
Hjemmebagt brød.
Hovedret:
-
Bøf af kalvemørbrad serveret med
-
Kartoffelgratin, bagt græskar, glaseret skatteløg, confiteret porre med smør og timian
-
Vintersalat med nødder, vinduer, appelsin, granatæble og brombær
-
Svampesauce.
Dessert:
Dessert tapas tallerken
-
Chokolademousse med kirsebær coulis, mango/passions kage, hvid chokolade/hindbær bar, pistacie, friske bær.
Pris 410, - kr pr. prs

Maden afhentes kold fra
kl. 13.00 til 14.15 og skal bare varmes.
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580
NB: Med forbehold for evt. fejl.
bottom of page