Opdateret d. 22.08.2024
Nytårsmenu 2024
Forret
(Anrettet på tallerken)
Rørt torskerillette med sennep vendt med estragon ledsaget af sprød salat pyntet med dild, kogt krebs, friterede kapers og urter, hertil hjemmebagt brød
...............................
Hovedret:
Bøf af kalvemørbrad serveret med løgtærte, stegte rodfrugter, salat af oliven/ syltede rødløg, parmanost.
Hertil små stegte kartofler vendt med timian og sauce rødvinssky
.....................
Dessert:
(Anrettet i glas)
Chokolade pannacotta toppet med citronfromage, pyntet med frisk frugt og bær
Pris 398, - kr pr. prs
Maden afhentes kold fra
kl. 13.00 til 14.15 og skal bare varmes.
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.