Nytårsaften

FORRET:

Tapas tallerken

Cremet jordskokkesuppe toppet med sprød bacon

Grillet jomfruhummer med hvidløg, persille og citron

Hjemmelavet gravad laks toppet med mascarpone - vendt med krydderurter

og dertil sprød salat

Røget dyrekølle på spinat bund serveret med basilikumcreme 

Hertil hjemmebagt brød  

HOVEDRET:

Medaljon af ungdyr (mørbrad) på bund af løgkompot

Stegte svampe vendt med små tomater og grønt.

Sprød pæresalat med granatæble, feta og nødder

Kartoffelgratin  

Portvinssky

DESSERT:

Hvid chokolade pannacotta toppet med hindbærgelé, friske bær og sprød tuile

Opdateret d. 6.09.2021

Pris 345, - kr pr. prs

img_0877b (1).jpg

Maden afhentes kold fra

kl. 13.00 til 14.15 og skal bare varmes.

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.