BUFFET
Min. 10 pers.
Buffet 1
Buffet til hovedret (Pris pr. kuvert 275, - kr.)
-
Dansk helstegt kalvefilet
-
Pestomarineret svinefilet
-
Skysauce
-
Grønsagsstænger af butterdej
-
Saltstegte små kartofler
-
2 slags årstidens salat
Opdateret 17.01.2025
Buffet 2
Buffet til hovedret (Pris pr. kuvert 275, - kr.)
-
Kalveculotte
-
Svinemørbrad med urter og bacon
-
2 slags årstidens salat
-
Ristede kartofler vendt med timian.
-
Rødvinsauce
Tilkøb af forretter og desserter. Vælg fra nedenstående.
Samlet pris for forret, buffet til hovedret og dessert ialt 375, - kr
Forret (Vælg én af følgende)
-
Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme.
-
Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.
-
Mini Tapas - røget laks i pandekage; spegeskinke med melon
-
Røget dyrekølle med peberrod og rugbrødschips
-
Skiver af kold kalvefilet, toppet med sprød salat, avocado og tunsovs
-
Lakserilette vendt med avocado og krydderuter - hertil håndpillede rejer
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.
Dessert (Vælg én af følgende)
-
Chokoladekage med frisk frugt og is
-
Vanillepanna cotta med friske rabarber
-
Islagkage. Serveret med frisk frugt
Har du andre ønsker så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580
NB: Med forbehold for evt. fejl.