top of page

Opdateret  09.04.2024

Menu året rundt

Ud af huset

Min. 10 prs.

Kolde forretter

  • Mini tapas bestående af: spegeskinke med melon og mynte, spinatsandwich med flødeost toppet med røget laks, stegt kyllingebryst med mango relish og basilikum, røget dyrekølle på blinis toppet med peberrodscreme 85, - kr

  • Røget lakserilette, håndpillede rejer og rugbrødschips, toppet med krydderurter 75, - kr

  • Carpaccio toppet med sprød salat, sorte oliven, parmesan og rød pesto 75, - kr

  • Tyndt skåret kalvefilet toppet med spæde salater, langtidssbagte tomater og kold tunsauce 75, - kr

  • Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango lagt på frisk ananas, sprød bacon toppet med brøndkarse 69, -kr

  • Hvidvinsdampet laks, håndpillet rejer, citron, sprød salat hertil sennepsdressing 78, - kr

 

    Varme forretter kan laves efter ønske!

​

Hovedretter â€‹

  • Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky  189, kr

  • Dansk gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, bønner, timian stegte gulerødder, fyldt tomat med peberrod, surt og sødt, hvide kartofler og skysovs   189, - kr

  • Helstegt kalvemørbrad smurt med dijonsennep, sæsonens grønt, stegte portobello svampe, stegte kartofler med bacon, syltet rødløg og timiansky  225, - kr

  • Helstegt oksefilet på bund af ristet svampe, sæsonens grønt, kartoffeltårn og pebersovs   205, - kr

  • Grillet unghanebryst, sæsonen grønt, smørristede kartofler, sprød parmasankiks og basilikumsovs  175, - kr

  • Pestostegt svinefilet, sæsonen grønt, timianstegte kartofler og skysovs   180, - kr

  • Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, brunede/hvide kartofler og skysovs   185, - kr

  • Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, rødkål, brunede/hvide kartofler og skysovs 185, - kr

 

Desserter

  • Hindbærpuré toppet med chokolademousse og flødeskum  69,- kr

  • Nøddekurv fyldt med hjemmelavet kirsebær is, chokoladeis og æblesorbet lavet på Buxbom æbler toppet med frisk frugt   79,- kr

  • Passionsfrugt panna cotta toppet med høvlet hvid chokolade   69,- kr

  • Blødbagt chokoladekage lagt på bærcoulis toppet med limecreme  69,- kr

  • Hjemmelavet islagkage (efter eget ønske), serveret med frisk frugt  69,- kr

  • Fragilité roulade med mokkacreme serveret med solbærsorbet og frisk frugt   69,- kr

 

​

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil ï»¿2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

bottom of page