Opdateret  10.01.2020

JULETAPAS

Juletapas fra Kettinge forsamlingshus

 

  • Velmodnet kryddersild med syltet løg, kapers og høvlet peberrod

  • ½ ny kogt æg toppet med håndpillet rejer og hjemmelavet mayonnaise

  • Røget laks toppet med fennikel salat vendt med grovkornet sennep og frisk dild

  • Ny stegt andebryst med grønkålssalat, granatæble og hokkaido

  • Ny bagt kalveleverpostej med bacon og skovens svampe

  • Røget dyrekølle på bund af bagt pære og portvinssyltet valnødder

  • Fransk landbrie, emmentalerost med brombærkompot og hjemmelavet knækbrød

 

  • Ris á la mande med kirsebærsovs

205, - kr

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.