FUGLSANG HERREGÅRD
Københavns Universitet har indgået aftale med Det Classenske Fideicommis om brug af Fuglsang Herregaard til møder, seminarer, arbejdsophold i forbindelse med forskningsprojekter, kurser og private arrangementer.
Kettinge Diner Transportable sørger for forplejningen.
MENU
Fuglsangs store kolde bord
Fuglsangs Sild / 3 slags fisk / grønsagstærte / 3 slags kød - lunet / kartoffel / salat
Oste fad med 2 slags oste, brød og smør
Frokostanretning - eksempel:
Røget fisk eller dyrekølle, parmaskinke med melon, urtecreme med kaviar, steak eller mørbradbøf med surt / grønt
Ost med frisk frugt, brød og smør
Smørrebrød luksus
Æg og rejer , lun fiskefilet, roastbeef, flæskestege , dyrlægens natmad, mørbradbøf med surt osv.
Sandwich
Stor sandwichbolle med karrystegt kylling, ananas, nystegt bacon og sprødsalat - grønt hertil
FORRET
Røget hellefisk toppet m/ jordskok salat. Hertil langtidsbagte tomater pyntet m/ ærteskud
Bresaola af tørret okseinderlår, toppet med frisk rucola ledsaget af langtidsbagte tomater, parmasan osteflager - pyntet med brøndkarse.
Røget andebryst serveret på sprød salat, toppet med peberrodsskum og krydderurter
Pestomarinerede rejer vendt med melon, lagt på hjertesalat pyntet med små bagte tomater og krydderurter
Farseret rødspætterulle med laksemousse serveret på bund af plukket salat toppet med dild og citron. Hertil en mild sennepsdressing.
Flødelegeret hummersuppe, anrettet m/ rejer, hvidfisk, kryddeurter og pommes rösti tilsmagt m/ cognac
HOVEDRET
Sennepsstegt laks serveret på pasta med dampede grønsager - hertil basilikumsauce
Fyldt Unghanebryst med soltørret tomat og mozarella ost og basillikum serveret med Toves friske grønt - hertil pestostegte kartofler og hvidvinssauce
Krydderstegt svinefilet med ratatouille bestående af peberfrugter, svampe, squash og sæsonens grøntsager - hertil tomat/rødvinsauce
Pestostegt svinefilét m/ rodfrugt sauté, nye krydderkartofler og paprika sauce
Krydderstegt kalvetyksteg serveret med grøntsagstimbale og ristede svampe. Hertil smørbagte æbler, ristede kartofler og tomatsky.
Helstegt kalveculotte serveret med ristede svampe, små minitærter m/sæsonens grønt - hertil pestostegte kartofler og portvinsauce
Krydderstegt oksefilet serveret med rodfrugt sauté, årstiden grønsager og nødderistede kartofler og pebersauce.
BUFFET EKSTRA
Helstegt kalvetykstegsfilet med ristede svampe
Glaseret andebryst med rødløgskompot eller lammekølle fyldt med hvidløg
og persille
Vintersalat med persille
Perlebyg salat med grønt og mynte
Varm pastasalat med røget laks og urter
Dagens sauce
Dagens kartoffel
*Vegetar mad - spørg efter det hos fru Larsen.
DESSERT
Blødbagt chokoladekage serveret med bærkompot
Fuglsangs Sveske Rom-is med syltede skovbær
Fragilité roulade serveret m/ frisk frugt og solbærsorbet
Skovbærsuppe serveret m/ vaniljeparfait og mynte
Nøddekurv med frisk frugt og is
Bemærk: Alle retter kan erstattes med andet efter aftale
Kold afhentning i forsamlingshuset mellem kl. 12.00-13.00 lige til at sætte i ovnen.
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.