top of page

FUGLSANG HERREGÅRD

Københavns Universitet har indgået aftale med Det Classenske Fideicommis om brug af Fuglsang Herregaard til møder, seminarer, arbejdsophold i forbindelse med forskningsprojekter, kurser og private arrangementer.

 

Kettinge Diner Transportable sørger for forplejningen.

MENU

Fuglsangs store kolde bord

Fuglsangs Sild / 3 slags fisk / grønsagstærte / 3 slags kød  - lunet / kartoffel / salat

Oste fad med 2 slags oste, brød og smør

 

Frokostanretning - eksempel:

Røget fisk eller dyrekølle, parmaskinke med melon, urtecreme med kaviar, steak eller mørbradbøf med surt / grønt

 

Ost med frisk frugt, brød og smør

 

Smørrebrød luksus

Æg og rejer , lun fiskefilet, roastbeef, flæskestege , dyrlægens natmad, mørbradbøf med surt osv.

 

Sandwich

Stor sandwichbolle med karrystegt kylling, ananas, nystegt bacon og sprødsalat - grønt hertil

 

 

FORRET

Røget hellefisk toppet m/ jordskok salat. Hertil langtidsbagte tomater pyntet m/ ærteskud

 

Bresaola af tørret okseinderlår, toppet med frisk rucola ledsaget af langtidsbagte tomater, parmasan osteflager - pyntet med brøndkarse.

 

Røget andebryst serveret på sprød salat, toppet med peberrodsskum og krydderurter

 

Pestomarinerede rejer vendt med melon, lagt på hjertesalat pyntet med små bagte tomater og krydderurter

 

Farseret rødspætterulle med laksemousse serveret på bund af plukket salat toppet med dild og citron. Hertil en mild sennepsdressing.

 

Flødelegeret hummersuppe, anrettet m/ rejer, hvidfisk, kryddeurter og pommes rösti  tilsmagt m/ cognac

 

 

HOVEDRET

Sennepsstegt laks serveret på pasta med dampede grønsager - hertil basilikumsauce

 

Fyldt Unghanebryst med soltørret tomat og mozarella ost og basillikum serveret med Toves friske grønt - hertil pestostegte kartofler og hvidvinssauce

 

Krydderstegt svinefilet med ratatouille bestående af peberfrugter, svampe, squash og sæsonens grøntsager - hertil tomat/rødvinsauce

 

Pestostegt svinefilét m/ rodfrugt sauté, nye krydderkartofler og paprika sauce

 

Krydderstegt kalvetyksteg serveret med grøntsagstimbale og ristede svampe. Hertil smørbagte æbler, ristede kartofler og tomatsky.

 

Helstegt kalveculotte serveret med ristede svampe, små minitærter m/sæsonens grønt - hertil pestostegte kartofler og portvinsauce

 

Krydderstegt oksefilet serveret med rodfrugt sauté, årstiden grønsager og nødderistede kartofler og pebersauce.

 

 

BUFFET EKSTRA

Helstegt kalvetykstegsfilet med ristede svampe

Glaseret andebryst med rødløgskompot  eller lammekølle fyldt med hvidløg

og persille 

Vintersalat med persille

Perlebyg salat med grønt og mynte

Varm pastasalat med røget laks og urter

Dagens sauce

Dagens kartoffel

 

 

*Vegetar mad - spørg efter det hos fru Larsen.

 

 

DESSERT

Blødbagt chokoladekage serveret med bærkompot

Fuglsangs Sveske Rom-is med syltede skovbær

Fragilité roulade serveret m/ frisk frugt og solbærsorbet

Skovbærsuppe serveret m/ vaniljeparfait og mynte

Nøddekurv med frisk frugt og is

 

 

Bemærk:  Alle retter kan erstattes med andet efter aftale

Kold afhentning i forsamlingshuset mellem kl. 12.00-13.00 lige til at sætte i ovnen.

PRINT MENU

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

bottom of page