top of page

Opdateret  20.04.2025

Menu året rundt

Ud af huset

Min. 10 prs.

Kolde forretter

  • 3 stk tarteletter med høns i asparges toppet med frisk persille 75 kr.

  • Mini-tapas bestående af: spegeskinke med melon og mynte, spinatsandwich med flødeost toppet med røget laks, stegt kyllingebryst med mangorelish og basilikum, røget dyrekølle på blinis toppet med peberrodscreme 85, - kr.

  • Stjerneskud m/ dampet og stegt fisk samt rejer, asparges dressing og brød 89 kr.

  • Røget laksroulade , håndpillede rejer og rugbrødschips, asparges toppet med krydderurter 85, - kr. 

  • Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango lagt på frisk ananas, sprød bacon toppet med brøndkarse 75, -kr

  • Hvidvinsdampet laks, håndpillet rejer, citron, sprød salat hertil sennepsdressing 85, - kr.

  • Røget dyrekølle med basilikumpesto, bagte tomater og sprødbagt parmesan, spinat timbale 89kr.

Hovedretter 

  • Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt - hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky 189, - kr

  • Dansk gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, bønner, timian, stegte gulerødder, fyldt tomat med peberrod, surt og sødt, hvide kartofler og skysovs   189, - kr

  • Helstegt kalvemørbrad smurt med dijonsennep, sæsonens grønt, stegte svampe, stegte kartofler med bacon, syltet rødløg og timiansky  219, - kr

  • Helstegt oksefilet på bund af ristet svampe, sæsonens grønt, kartoffeltårn og pebersovs   205, - kr

  • Kalvefilet, særsonens grønt, mini-timbale, kartoffeltårn og skysovs   205, - kr

  • Pestostegt svinefilet , sæsonens grønt, timianstegte kartofler og skysovs 185kr. 

  • Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, brunede/hvide kartofler og skysovs   185, - kr 

  • Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, rødkål, brunede/hvide kartofler og skysovs 189, - kr

 

Desserter

  • Hindbærpuré toppet med chokolademousse og flødeskum  69,- kr 

  • Nøddekurv fyldt med hjemmelavet kirsebæris, chokoladeis og æblesorbet lavet på Buxbom-æbler toppet med frisk frugt   79,- kr 

  • Blødbagt chokoladekage lagt på bærcoulis toppet med limecreme  69,- kr 

  • Hjemmelavet islagkage (efter eget ønske), serveret med frisk frugt  69,- kr

 

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 

NB: Med forbehold for evt. fejl.

KETTINGE FORSAMLINGSHUS & DINER TRANSPORTABLE

Adresse

Åbningstider

Grønnegadevej 9

4892 Kettinge

Man - Fre: 11.00 - 16.00

Lø - sø: 10.00 - 14.00

Kontakt

  • Facebook

Peder Larsen

Mobil: 2182 3580

peder@kettingeforsamlingshus.dk

Uvikling/ Design og Webmastering ved Dansk InfoDesign 2020. 

bottom of page