
Opdateret 20.04.2025
Menu året rundt
Ud af huset
Min. 10 prs.
Kolde forretter
-
3 stk tarteletter med høns i asparges toppet med frisk persille 75 kr.
-
Mini-tapas bestående af: spegeskinke med melon og mynte, spinatsandwich med flødeost toppet med røget laks, stegt kyllingebryst med mangorelish og basilikum, røget dyrekølle på blinis toppet med peberrodscreme 85, - kr.
-
Stjerneskud m/ dampet og stegt fisk samt rejer, asparges dressing og brød 89 kr.
-
Røget laksroulade , håndpillede rejer og rugbrødschips, asparges toppet med krydderurter 85, - kr.
-
Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango lagt på frisk ananas, sprød bacon toppet med brøndkarse 75, -kr
-
Hvidvinsdampet laks, håndpillet rejer, citron, sprød salat hertil sennepsdressing 85, - kr.
-
Røget dyrekølle med basilikumpesto, bagte tomater og sprødbagt parmesan, spinat timbale 89kr.
Hovedretter
-
Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt - hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky 189, - kr
-
Dansk gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, bønner, timian, stegte gulerødder, fyldt tomat med peberrod, surt og sødt, hvide kartofler og skysovs 189, - kr
-
Helstegt kalvemørbrad smurt med dijonsennep, sæsonens grønt, stegte svampe, stegte kartofler med bacon, syltet rødløg og timiansky 219, - kr
-
Helstegt oksefilet på bund af ristet svampe, sæsonens grønt, kartoffeltårn og pebersovs 205, - kr
-
Kalvefilet, særsonens grønt, mini-timbale, kartoffeltårn og skysovs 205, - kr
-
Pestostegt svinefilet , sæsonens grønt, timianstegte kartofler og skysovs 185kr.
-
Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, brunede/hvide kartofler og skysovs 185, - kr
-
Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, rødkål, brunede/hvide kartofler og skysovs 189, - kr
Desserter
-
Hindbærpuré toppet med chokolademousse og flødeskum 69,- kr
-
Nøddekurv fyldt med hjemmelavet kirsebæris, chokoladeis og æblesorbet lavet på Buxbom-æbler toppet med frisk frugt 79,- kr
-
Blødbagt chokoladekage lagt på bærcoulis toppet med limecreme 69,- kr
-
Hjemmelavet islagkage (efter eget ønske), serveret med frisk frugt 69,- kr
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580
NB: Med forbehold for evt. fejl.