Opdateret 6.01.2021
Menu året rundt
Varme forretter
-
Koldrøget laks serveret på stuvet spinat, toppet med krydderurter
-
Pocheret torsk med jordskokker i syrnet fløde, toppet med stenbiderrogn og urter
Kolde forretter
-
Mini tapas bestående af: spegeskinke med melon og mynte, spinatsandwich med flødeost toppet med røget laks, stegt kyllingebryst med mango relish og basilikum, røget dyrekølle på blinis toppet med peberrodscreme
-
Røget lakserilette, håndpillet rejer ledsaget af jomfruhummer og rugbrødschips, toppet med krydderurter
-
Carpaccio toppet med sprød salat, sorte oliven, parmesan og rød pesto
-
Tyndt skåret kalvefilet toppet med spæde salater, langtidssbagte tomater og kold tunsauce
-
Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango lagt på frisk ananas, sprød bacon toppet med brøndkarse
-
Hvidvinsdampet laks, håndpillet rejer, citron, sprød salat hertil sennepsdressing
Hovedretter
-
Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky
-
Dansk gammel dags oksesteg, glaserede perleløg, bønner, timian stegte gulerødder, fyldt tomat med peberrod, surt og sødt, hvide kartofler og skysovs
-
Helstegt kalvemørbrad smurt med dijonsennep, sæsonens grønt, stegte portobello svampe, knuste kartofler med bacon, syltet rødløg og timiansky
-
Helstegt oksefilet på bund af ristet svampe, jordskokkepuré, sæsonens grønt, kartoffeltårn og pebersovs
-
Grillet unghanebryst, sæsonen grønt, smørristede kartofler, sprød parmasankiks og basilikumsovs
-
Pestostegt svinefilet, sæsonen grønt, timianstegte kartofler og skysovs
-
Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, brunede/hvide kartofler og skysovs
-
Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, rødkål, brunede/hvide kartofler og skysovs
Desserter
-
Hindbærpuré toppet med chokolademousse og flødeskum
-
Nøddekurv fyldt med hjemmelavet kirsebær is, chokoladeis og æblesorbet lavet på Buxbom æbler toppet med frisk frugt
-
Passionsfrugt panna cotta toppet med høvlet hvid chokolade
-
Blødbagt chokoladekage lagt på bærcoulis toppet med limecreme
-
Hjemmelavet islagkage (efter eget ønske), serveret med frisk frugt
-
Fragilité roulade med mokkacreme serveret med solbærsorbet og frisk frugt
-
Lun æble eller stikkelsbærkompot toppet med hjemmelavet kanel is og sprød kiks
75,- kr
78,- kr
78,- kr
78,- kr
75,- kr
75,- kr
75,- kr
75,- kr
145,- kr
155,- kr
185,- kr
175,- kr
145,- kr
145,- kr
150,- kr
145,- kr
70,- kr
70,- kr
68,- kr
70,- kr
70,- kr
70,- kr
70,- kr
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
Min. 10 prs.
NB: Med forbehold for evt. fejl.