Opdateret  6.01.2021

Menu året rundt

Varme forretter

  • Koldrøget laks serveret på stuvet spinat, toppet med krydderurter 

  • Pocheret torsk med jordskokker i syrnet fløde, toppet med stenbiderrogn og urter 

Kolde forretter

  • Mini tapas bestående af: spegeskinke med melon og mynte, spinatsandwich med flødeost toppet med røget laks, stegt kyllingebryst med mango relish og basilikum, røget dyrekølle på blinis toppet med peberrodscreme 

  • Røget lakserilette, håndpillet rejer ledsaget af jomfruhummer og rugbrødschips, toppet med krydderurter 

  • Carpaccio toppet med sprød salat, sorte oliven, parmesan og rød pesto 

  • Tyndt skåret kalvefilet toppet med spæde salater, langtidssbagte tomater og kold tunsauce

  • Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango lagt på frisk ananas, sprød bacon toppet med brøndkarse 

  • Hvidvinsdampet laks, håndpillet rejer, citron, sprød salat hertil sennepsdressing

Hovedretter 

  • Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky

  • Dansk gammel dags oksesteg, glaserede perleløg, bønner, timian stegte gulerødder, fyldt tomat med peberrod, surt og sødt, hvide kartofler og skysovs 

  • Helstegt kalvemørbrad smurt med dijonsennep, sæsonens grønt, stegte portobello svampe, knuste kartofler med bacon, syltet rødløg og timiansky 

  • Helstegt oksefilet på bund af ristet svampe, jordskokkepuré, sæsonens grønt, kartoffeltårn og pebersovs 

  • Grillet unghanebryst, sæsonen grønt, smørristede kartofler, sprød parmasankiks og basilikumsovs

  • Pestostegt svinefilet, sæsonen grønt, timianstegte kartofler og skysovs 

  • Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, brunede/hvide kartofler og skysovs 

  • Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, rødkål, brunede/hvide kartofler og skysovs

 

Desserter

  • Hindbærpuré toppet med chokolademousse og flødeskum

  • Nøddekurv fyldt med hjemmelavet kirsebær is, chokoladeis og æblesorbet lavet på Buxbom æbler toppet med frisk frugt 

  • Passionsfrugt panna cotta toppet med høvlet hvid chokolade 

  • Blødbagt chokoladekage lagt på bærcoulis toppet med limecreme

  • Hjemmelavet islagkage (efter eget ønske), serveret med frisk frugt

  • Fragilité roulade med mokkacreme serveret med solbærsorbet og frisk frugt 

  • Lun æble eller stikkelsbærkompot toppet med hjemmelavet kanel is og sprød kiks 

 

75,- kr

78,- kr

78,- kr

78,- kr

 

75,- kr

75,- kr

 

75,- kr

 

75,- kr

 

145,- kr

 

155,- kr

 

 

185,- kr

 

175,- kr

 

145,- kr

 

145,- kr

150,- kr

 

145,- kr

 

 

70,- kr

70,- kr

 

68,- kr

70,- kr

70,- kr

70,- kr

 

70,- kr

 

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

Min. 10 prs.

NB: Med forbehold for evt. fejl.

KETTINGE DINER TRANSPORTABLE

Adresse

Åbningstider

Kontakt

  • Facebook

Grønnegadevej 9

4892 Kettinge

Man - Fre: 11.00 - 16.00

Lø - sø: 10.00 - 14.00

Tlf: 5487 3626

Mobil: 2182 3580

peder@kettingeforsamlingshus.dk

Uvikling/ Design og Webmastering ved Dansk InfoDesign 2020. www.dansk-infodesign.dk