top of page

Opdateret  25.04.2023

Menu året rundt

Varme forretter

  • Koldrøget laks serveret på stuvet spinat, toppet med krydderurter    95, - kr

  • Pocheret torsk med jordskokker i syrnet fløde, toppet med stenbiderrogn og urter 95, - kr

Kolde forretter

  • Mini tapas bestående af: spegeskinke med melon og mynte, spinatsandwich med flødeost toppet med røget laks, stegt kyllingebryst med mango relish og basilikum, røget dyrekølle på blinis toppet med peberrodscreme 95, - kr

  • Røget lakserilette, håndpillede rejer ledsaget af jomfruhummer og rugbrødschips, toppet med krydderurter 95, - kr

  • Carpaccio toppet med sprød salat, sorte oliven, parmesan og rød pesto 79, - kr

  • Tyndt skåret kalvefilet toppet med spæde salater, langtidssbagte tomater og kold tunsauce 79, - kr

  • Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango lagt på frisk ananas, sprød bacon toppet med brøndkarse 79, - kr

  • Hvidvinsdampet laks, håndpillet rejer, citron, sprød salat hertil sennepsdressing 89, - kr

Hovedretter 

  • Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky  189, - kr

  • Dansk gammel dags oksesteg, glaserede perleløg, bønner, timian stegte gulerødder, fyldt tomat med peberrod, surt og sødt, hvide kartofler og skysovs   189, - kr

  • Helstegt kalvemørbrad smurt med dijonsennep, sæsonens grønt, stegte portobello svampe, knuste kartofler med bacon, syltet rødløg og timiansky  225, - kr 

  • Helstegt oksefilet på bund af ristet svampe, jordskokkepuré, sæsonens grønt, kartoffeltårn og pebersovs   215, - kr

  • Grillet unghanebryst, sæsonen grønt, smørristede kartofler, sprød parmasankiks og basilikumsovs  165, - kr

  • Pestostegt svinefilet, sæsonen grønt, timianstegte kartofler og skysovs   192, - kr

  • Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, brunede/hvide kartofler og skysovs   192, - kr

  • Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, rødkål, brunede/hvide kartofler og skysovs 189, - kr

 

Desserter

  • Hindbærpuré toppet med chokolademousse og flødeskum  95,- kr

  • Nøddekurv fyldt med hjemmelavet kirsebær is, chokoladeis og æblesorbet lavet på Buxbom æbler toppet med frisk frugt   95,- kr

  • Passionsfrugt panna cotta toppet med høvlet hvid chokolade   79,- kr

  • Blødbagt chokoladekage lagt på bærcoulis toppet med limecreme  95,- kr

  • Hjemmelavet islagkage (efter eget ønske), serveret med frisk frugt  79,- kr

  • Fragilité roulade med mokkacreme serveret med solbærsorbet og frisk frugt   89,- kr

  • Lun æble eller stikkelsbærkompot toppet med hjemmelavet kanel is og sprød kiks   89,- kr

 

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

Min. 10 prs.

NB: Med forbehold for evt. fejl.

bottom of page