Opdateret  10.01.2020

Opdateret 15.02.2021

Påsketapas

PåskeTapas tallerken eller fad                                    

  • Lakserilette i glas toppe med krydderurter og ristet rugbrød

  • Stenbiderrogn og serveret i hjertesalat toppet med løg, creme fraiche og urter

  • Røget hellefisk med avocadosalat toppe med vagtelæg

  • Små tapas pølser, spegeskinke og oliven

  • Lammeculotte på bund af peberfrugt/tomat relish toppet med mynte

  • Hjemmelavet hønsesalat i glas vendt med mango toppet med sprød bacon og karse

  • Mørbradbøf med bløde løg, svampe-sauce og hjemmelavet agurkesalat

  • Emmentaler og fransk landbrie med kompot og frisk frugt

  • Panna cotta med passionsfrugt

 

Hertil brød og smør

210, - kr. pr. kuvert

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.