Opdateret 10.01.2020
Opdateret 15.02.2021
Påsketapas
PåskeTapas tallerken eller fad
-
Lakserilette i glas toppe med krydderurter og ristet rugbrød
-
Stenbiderrogn og serveret i hjertesalat toppet med løg, creme fraiche og urter
-
Røget hellefisk med avocadosalat toppe med vagtelæg
-
Små tapas pølser, spegeskinke og oliven
-
Lammeculotte på bund af peberfrugt/tomat relish toppet med mynte
-
Hjemmelavet hønsesalat i glas vendt med mango toppet med sprød bacon og karse
-
Mørbradbøf med bløde løg, svampe-sauce og hjemmelavet agurkesalat
-
Emmentaler og fransk landbrie med kompot og frisk frugt
-
Panna cotta med passionsfrugt
Hertil brød og smør
210, - kr. pr. kuvert
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.