Opdateret  15.02.2021

Buffet 1

Forret   (Vælg én af følgende)

  • Citrusmarineret laks toppet med syltede rødløg og peberrodscreme og frisk dild.

  • Pestorejer vendt med hjertesalat, melon og toppet med krydderurter.

  • Mini Tapas - røget hellefisk med rygeostecreme og rugbrødschips; hjertesalat med grillet kammusling og estragondressing toppet med stenbiderrogn; spegeskinke med melon og mynte.

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Dansk helstegt kalvefilet med svampe 

  • Pestomarineret svinefilet

  • Skysauce

  • Grønsagsstænger af butterdej

  • Saltstegte små kartofler

  • Æbletranebærsalat vendt med spidskål og cremefraiche dertil

  • Appelsinsalat med granatæble, feta, ærter og blåbær vendt med honningdressing og sort sesam

 

Dessert  (Vælg én af følgende)

  • Frugtstænger

  • Hjemmelavet pæretærte med vanillecreme

  • Chokoladekage med frisk frugt og is

Min. 10 pers. 

310, - kr for hele buffet 1

 

DIDskinkesalat.jpg

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 210,  kr

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 2

Min. 10 pers. 

310, - kr for hele buffet 2

Forret (Vælg én af følgende)

  • Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme og hjemmebagt brød.

  • Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.

  • Carpaccio med frisk parmasanost, rød pesto og rucola, toppet med krydderurter

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Kalvemørbrad med ristede svampe

  • Kyllingespyd

  • Spidskålsalat vendt med blomkål, æbler, brombær og ristede hasselnødder toppet med gorgonzola

  • Broccolisalat vendt med hytteost, blåbær, granatæble og græskarkerner

  • Ristede kartofler vendt med timian.

  • Rødvinsauce

Dessert (Vælg én af følgende)

  • Chokoladekage med rørt is og frisk frugt

  • Frugttærte

  • Islagkage. Serveret med frisk frugt

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten

DIDkartoffelsalat_1.jpg

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 210,  kr

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 3

Min. 10 pers. 

310, - kr for hele buffet 3

Forret (Vælg én af følgende)

  • Gravad skinke, toppet med fennikelsalat, sprød salat og krydderurter

  • Skiver af kold kalvefilet, toppet med sprød salat, avocado og tunsovs

  • Lakserilette vendt med avocado og krydderuter - hertil håndpillede rejer

 

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Helstegt dansk oksefilet stegt med ramsløg

  • Grillet unghanebryst stegt med krydderurter 

  • Kartoffelgratin

  • Sauce jus

  • Bønnesalat vendt med grønt pesto, rødløg, mozarellakugler toppet med krydderurter og parmaskinke

  • Grønkålsalat med æbler, syltede rødløg, bagte jordskokker og flødedressing

 


 

Dessert (Vælg én af følgende)

  • Ostebrædt med brød og kompot

  • Vanillepanna cotta med friske rabarber

  • Hindbærmousse med chokolade og flødeskum

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 210,  kr

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten

IMG_2880-kopi.JPG

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.