top of page
Hovedmenu

Opdateret  06.01.2024

Buffet 1

Forret   (Vælg én af følgende)

  • Røget laks toppet med syltede rødløg, peberrodscreme og frisk dild.

  • Pestorejer vendt med hjertesalat, melon og toppet med krydderurter.

  • Mini Tapas - røget laks i pandekage; spegeskinke med melon

  • Røget dyrekølle med peberrod og rugbrødschips

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter

​

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Dansk helstegt kalvefilet 

  • Pestomarineret svinefilet

  • Skysauce

  • Grønsagsstænger af butterdej

  • Saltstegte små kartofler

  • 2 slags årstidens salat

Min. 10 pers. 

359, - kr for hele buffet 1

 

​

DIDskinkesalat.jpg

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 255,  kr

Dessert  (Vælg én af følgende)

  • Frugtstænger

  • Hjemmelavet pæretærte med vanillecreme

  • Chokoladekage med frisk frugt og is

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil ï»¿2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 2

Min. 10 pers. 

359, - kr for hele buffet 2

​

Forret (Vælg én af følgende)

  • Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme og hjemmebagt brød.

  • Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.

  • Carpaccio med frisk parmasanost, rød pesto og rucola, toppet med krydderurter

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter

​

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Kalveculotte 

  • Kyllingespyd

  • 2 slags årstidens salat

  • Ristede kartofler vendt med timian.

  • Rødvinsauce

DIDkartoffelsalat_1.jpg

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 255,  kr

Dessert (Vælg én af følgende)

  • Chokoladekage med rørt is og frisk frugt

  • Frugttærte

  • Islagkage. Serveret med frisk frugt

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil ï»¿2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 3

Forret (Vælg én af følgende)

  • Gravad skinke, toppet med fennikelsalat, sprød salat og krydderurter

  • Skiver af kold kalvefilet, toppet med sprød salat, avocado og tunsovs

  • Lakserilette vendt med avocado og krydderuter - hertil håndpillede rejer

 

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.

​

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Helstegt dansk oksefilet stegt med ramsløg

  • Svinemørbrad i svøb med bacon og urter

  • Baconstegte kartofler med krydderurter

  • Sauce jus

  • 2 slags årstidens salat

Min. 10 pers. 

359, - kr for hele buffet 3

​

IMG_1093.heic

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 255,  kr

Dessert (Vælg én af følgende)

  • Ostebrædt med brød og kompot

  • Vanillepanna cotta med friske rabarber

  • Hindbærmousse med chokolade og flødeskum

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil ï»¿2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 2
Buffet 3
Buffet 1
bottom of page