Opdateret  10.01.2020

Buffet 1

Forret   (Vælg én af følgende)

  • Hvidvinsdampet laks på sprød salat toppet med rejer, asparges og dild.

  • Pestorejer vendt med hjertesalat, melon og toppet med krydderurter

  • Tunmusse serveret med rejer, dild og citron. Hertil urtecreme

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Dansk helstegt kalvefilet med svampe

  • Pestomarineret svinefilet

  • Flødekartofler med hvidløg

  • Saltstegte små kartofler

  • Melonsalat med mynte og græskarkerner

  • Sommersalat

  • Porretærte med bacon

 

Dessert  (Vælg én af følgende)

  • Frugtstænger

  • Hjemmelavet pæretærte med vanillecreme

  • Chokoladekage med frisk frugt og is

Min. 15 pers. 

295, - kr for hele buffet 1

 

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 195,  kr

I tvivl så  tag en snak med Peder på telefon 2182 3580

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 2

Min. 15 pers. 

298, - kr for hele buffet 2

Forret (Vælg én af følgende)

  • Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme og hjemmebagt brød.

  • Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.

  • Carpaccio med frisk parmasanost, rød pesto og rucola, toppet med krydderurter

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Kalvemørbrad med ristede svampe

  • Kyllingespyd

  • Spidskålsalat vendt med ærter, tranebær, nødder og mormordressing

  • Tomatsalat med grillede peberfrugter, mozarellakugler og krydderurter

  • Bulgursalat vendt med blåbær, feta og soltørrede tomater

  • Ristede kartofler med salt

  • Kold kartoffelsalat vendt med krydderurter


Dessert (Vælg én af følgende)

  • Chokoladekage med rørt is og frisk frugt

  • Frugttærte

  • Islagkage. Serveret med frisk frugt

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 198,  kr

I tvivl så  tag en snak med Peder på telefon 2182 3580

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 3

Min. 15 pers. 

298, - kr for hele buffet 3

Forret (Vælg én af følgende)

  • Gravad skinke, toppet med fennikelsalat, sprød salat og krydderurter

  • Skiver af kold kalvefilet, toppet med sprød salat, avocado og tunsovs

  • Røget laks i pandekage på bund af sprød salat, toppet med friske krydderurter og hertil en urtecreme.

 NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Helstegt dansk oksefilet med svampe

  • Fyldt kalkunbryst med mozarellaost, basilikum og soltørrede tomater

  • Stegte kartofler m. sesam

  • Vandmelonsalat med feta

  • Jordbærsalat, friske asparges og mormordressing

  • Bønnesalat med bacon og syltede rødløg

 


Dessert (Vælg én af følgende)

  • Ostebrædt med brød og kompot

  • Pandekager med is og frisk frugt

  • Hindbærmousse med chokolade og flødeskum

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 198,  kr

I tvivl så  tag en snak med Peder på telefon 2182 3580

NB: Med forbehold for evt. fejl.

 
 
 

KETTINGE DINER TRANSPORTABLE

Adresse

Åbningstider

Kontakt

  • Facebook

Grønnegadevej 9

4892 Kettinge

Man - Fre: 11.00 - 16.00

Lø - sø: 10.00 - 14.00

Uvikling/ Design og Webmastering ved Dansk InfoDesign 2020. www.dansk-infodesign.dk