Opdateret  15.02.2021

Buffet 1

Forret   (Vælg én af følgende)

  • Citrusmarineret laks toppet med syltede rødløg og peberrodscreme og frisk dild.

  • Pestorejer vendt med hjertesalat, melon og toppet med krydderurter.

  • Mini Tapas - røget hellefisk med rygeostecreme og rugbrødschips; hjertesalat med grillet kammusling og estragondressing toppet med stenbiderrogn; spegeskinke med melon og mynte.

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Dansk helstegt kalvefilet med svampe

  • Pestomarineret svinefilet

  • Grøn kartoffelsalat

  • Saltstegte små kartofler

  • Figensalat med med ristede pinjekerner og feta, frisésalat og granatæble

  • Spidskålsalat med blåbær, paranødder og blomkål - hertil mormordressing toppet med ristede mandler

  • Grøntsagstærte

 

Dessert  (Vælg én af følgende)

  • Frugtstænger

  • Hjemmelavet pæretærte med vanillecreme

  • Chokoladekage med frisk frugt og is

Min. 10 pers. 

310, - kr for hele buffet 1

 

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 210,  kr

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 2

Min. 10 pers. 

310, - kr for hele buffet 2

Forret (Vælg én af følgende)

  • Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme og hjemmebagt brød.

  • Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.

  • Carpaccio med frisk parmasanost, rød pesto og rucola, toppet med krydderurter

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Kalvemørbrad med ristede svampe

  • Kyllingespyd

  • Spidskålsalat og ærter vendt med ferskner og syltede rødløg toppet med bøffelmozarella og olivenolie.

  • Spinatsalat med linser, feta, syltede rabarber og grønne asparges.

  • Ristede kartofler med salt.

  • Grøntsagstærte.

Dessert (Vælg én af følgende)

  • Chokoladekage med rørt is og frisk frugt

  • Frugttærte

  • Islagkage. Serveret med frisk frugt

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 210,  kr

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 3

Min. 10 pers. 

310, - kr for hele buffet 3

Forret (Vælg én af følgende)

  • Gravad skinke, toppet med fennikelsalat, sprød salat og krydderurter

  • Skiver af kold kalvefilet, toppet med sprød salat, avocado og tunsovs

  • Lakserilette vendt med avocado og krydderuter - hertil håndpillede rejer

 

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Helstegt dansk oksefilet stegt med ramsløg

  • Grillet unghanebryst stegt med krydderurter og gammeldags kartoffelsalat med dild og purløg

  • Stegte kartofler m. sesam

  • Vandmelonsalat med rødløg, ærter og granatæble toppet med feta

  • Jordbærsalat med agurk vendt med caesardressing toppet med sprød parmasankiks og skovsyre

 


 

Dessert (Vælg én af følgende)

  • Ostebrædt med brød og kompot

  • Vanillepanna cotta med friske rabarber

  • Hindbærmousse med chokolade og flødeskum

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 210,  kr

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

 
 
 

KETTINGE DINER TRANSPORTABLE

Adresse

Åbningstider

Kontakt

  • Facebook

Grønnegadevej 9

4892 Kettinge

Man - Fre: 11.00 - 16.00

Lø - sø: 10.00 - 14.00

Tlf: 5487 3626

Mobil: 2182 3580

peder@kettingeforsamlingshus.dk

Uvikling/ Design og Webmastering ved Dansk InfoDesign 2020. www.dansk-infodesign.dk