
Opdateret 04.03.2022
Buffet 1
Forret (Vælg én af følgende)
-
Citrusmarineret laks toppet med syltede rødløg og peberrodscreme og frisk dild.
-
Pestorejer vendt med hjertesalat, melon og toppet med krydderurter.
-
Mini Tapas - røget hellefisk med rygeostecreme og rugbrødschips; hjertesalat med grillet kammusling og estragondressing toppet med stenbiderrogn; spegeskinke med melon og mynte.
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter
Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)
-
Dansk helstegt kalvefilet med svampe
-
Pestomarineret svinefilet
-
Skysauce
-
Grønsagsstænger af butterdej
-
Saltstegte små kartofler
-
Æbletranebærsalat vendt med spidskål og cremefraiche dertil
-
Appelsinsalat med granatæble, feta, ærter og blåbær vendt med honningdressing og sort sesam
Min. 10 pers.
325, - kr for hele buffet 1

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten
Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 225, kr
Dessert (Vælg én af følgende)
-
Frugtstænger
-
Hjemmelavet pæretærte med vanillecreme
-
Chokoladekage med frisk frugt og is
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.
Buffet 2
Forret (Vælg én af følgende)
-
Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme og hjemmebagt brød.
-
Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.
-
Carpaccio med frisk parmasanost, rød pesto og rucola, toppet med krydderurter
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter
Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)
-
Kalvemørbrad med ristede svampe
-
Kyllingespyd
-
Spidskålsalat vendt med blomkål, æbler, brombær og ristede hasselnødder toppet med gorgonzola
-
Vandmelonsalat med feta, toppet med sprøde, saltristede græskarkerner
-
Ristede kartofler vendt med timian.
-
Rødvinsauce
Min. 10 pers.
325, - kr for hele buffet 2

Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten
Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 225, kr
Dessert (Vælg én af følgende)
-
Chokoladekage med rørt is og frisk frugt
-
Frugttærte
-
Islagkage. Serveret med frisk frugt
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.
Buffet 3
Min. 10 pers.
325, - kr for hele buffet 3
Forret (Vælg én af følgende)
-
Gravad skinke, toppet med fennikelsalat, sprød salat og krydderurter
-
Skiver af kold kalvefilet, toppet med sprød salat, avocado og tunsovs
-
Lakserilette vendt med avocado og krydderuter - hertil håndpillede rejer
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.
Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)
-
Helstegt dansk oksefilet stegt med ramsløg
-
Grillet unghanebryst stegt med krydderurter
-
Baconstegte kartofler med krydderurter
-
Sauce jus
-
Hjertesalat med langtidsbagte tomater, ristede pinjekerner og revet parmasan
-
Jordbærsalat med friske grønne og hvide asparges, toppet med brøndkarse og balsamico
Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 225, kr
Dessert (Vælg én af følgende)
-
Ostebrædt med brød og kompot
-
Vanillepanna cotta med friske rabarber
-
Hindbærmousse med chokolade og flødeskum
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.