Opdateret  10.01.2020

Buffet 1

Forret   (Vælg én af følgende)

  • Hvidvinsdampet laks på sprød salat toppet med rejer, asparges og dild.

  • Pestorejer vendt med hjertesalat, melon og toppet med krydderurter

  • Tunmusse serveret med rejer, dild og citron. Hertil urtecreme

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Dansk helstegt kalvefilet med svampe

  • Pestomarineret svinefilet

  • Flødekartofler med hvidløg

  • Saltstegte små kartofler

  • Melonsalat med mynte og græskarkerner

  • Sommersalat

  • Porretærte med bacon

 

Dessert  (Vælg én af følgende)

  • Frugtstænger

  • Hjemmelavet pæretærte med vanillecreme

  • Chokoladekage med frisk frugt og is

Min. 15 pers. 

295, - kr for hele buffet 1

 

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 195,  kr

I tvivl så  tag en snak med Peder på telefon 2182 3580

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 2

Forret (Vælg én af følgende)
    •    Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme og hjemmebagt brød.
    •    Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.
    •    Carpaccio med frisk parmasanost, rød pesto og rucola, toppet med krydderurter
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)
    •    Kalvemørbrad med ristede svampe
    •    Kyllingespyd
    •    Spidskålsalat vendt med ærter, tranebær, nødder og mormordressing
    •    Tomatsalat med grillede peberfrugter, mozarellakugler og krydderurter
    •    Bulgursalat vendt med blåbær, feta og soltørrede tomater
    •    Ristede kartofler med salt
    •    Kold kartoffelsalat vendt med krydderurter


Dessert (Vælg én af følgende)
    •    Chokoladekage med rørt is og frisk frugt
    •    Frugttærte
    •    Islagkage. Serveret med frisk frugt

 

Min. 15 pers. 

298, - kr for hele buffet 1

 

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 198,  kr

I tvivl så  tag en snak med Peder på telefon 2182 3580

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Buffet 3

Forret (Vælg én af følgende)

  • Gravad skinke, toppet med fennikelsalat, sprød salat og krydderurter

  • Skiver af kold kalvefilet, toppet med sprød salat, avocado og tunsovs

  • Røget laks i pandekage på bund af sprød salat, toppet med friske krydderurter og hertil en urtecreme.

 NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.

Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)

  • Helstegt dansk oksefilet med svampe

  • Fyldt kalkunbryst med mozarellaost, basilikum og soltørrede tomater

  • Stegte kartofler m. sesam

  • Vandmelonsalat med feta

  • Jordbærsalat, friske asparges og mormordressing

  • Bønnesalat med bacon og syltede rødløg


Dessert (Vælg én af følgende)
Ostebrædt med brød og kompot
Pandekager med is og frisk frugt
Hindbærmousse med chokolade og flødeskum

Min. 15 pers. 

298, - kr for hele buffet 1

 

Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 198,  kr

NB: Med forbehold for evt. fejl.

 
 
 

I tvivl så  tag en snak med Peder på telefon 2182 3580

KETTINGE DINER TRANSPORTABLE

Adresse

Åbningstider

Kontakt

  • Facebook

Grønnegadevej 9

4892 Kettinge

Man - Fre: 11.00 - 16.00

Lø - sø: 10.00 - 14.00

Uvikling/ Design og Webmastering ved Dansk InfoDesign 2020. www.dansk-infodesign.dk