Opdateret 06.01.2024
Buffet 1
Forret (Vælg én af følgende)
-
Røget laks toppet med syltede rødløg, peberrodscreme og frisk dild.
-
Pestorejer vendt med hjertesalat, melon og toppet med krydderurter.
-
Mini Tapas - røget laks i pandekage; spegeskinke med melon
-
Røget dyrekølle med peberrod og rugbrødschips
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter
Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)
-
Dansk helstegt kalvefilet
-
Pestomarineret svinefilet
-
Skysauce
-
Grønsagsstænger af butterdej
-
Saltstegte små kartofler
-
2 slags årstidens salat
Min. 10 pers.
359, - kr for hele buffet 1
Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten
Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 255, kr
Dessert (Vælg én af følgende)
-
Frugtstænger
-
Hjemmelavet pæretærte med vanillecreme
-
Chokoladekage med frisk frugt og is
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.
Buffet 2
Min. 10 pers.
359, - kr for hele buffet 2
Forret (Vælg én af følgende)
-
Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme og hjemmebagt brød.
-
Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.
-
Carpaccio med frisk parmasanost, rød pesto og rucola, toppet med krydderurter
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter
Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)
-
Kalveculotte
-
Kyllingespyd
-
2 slags årstidens salat
-
Ristede kartofler vendt med timian.
-
Rødvinsauce
Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten
Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 255, kr
Dessert (Vælg én af følgende)
-
Chokoladekage med rørt is og frisk frugt
-
Frugttærte
-
Islagkage. Serveret med frisk frugt
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.
Buffet 3
Forret (Vælg én af følgende)
-
Gravad skinke, toppet med fennikelsalat, sprød salat og krydderurter
-
Skiver af kold kalvefilet, toppet med sprød salat, avocado og tunsovs
-
Lakserilette vendt med avocado og krydderuter - hertil håndpillede rejer
NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.
Buffet til hovedret (Vælg én af følgende)
-
Helstegt dansk oksefilet stegt med ramsløg
-
Svinemørbrad i svøb med bacon og urter
-
Baconstegte kartofler med krydderurter
-
Sauce jus
-
2 slags årstidens salat
Min. 10 pers.
359, - kr for hele buffet 3
Sovs kan bestilles særskilt til hovedretten
Buffet til hovedret kan bestilles særskilt for 255, kr
Dessert (Vælg én af følgende)
-
Ostebrædt med brød og kompot
-
Vanillepanna cotta med friske rabarber
-
Hindbærmousse med chokolade og flødeskum
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 eller telefon 5487 3626
NB: Med forbehold for evt. fejl.