top of page
Hovedmenu
Platte 1

Platte 1

  • Hvide sild  med løg og dild

  • Æg og tomat pyntet med rejer

  • Fiskefilet med remoulade

  • Røget laks med asparges

  • Hønsesalat med bacon

  • Hamburgerryg med italiensk salat

  • Brie med kompot

​

Brød og smør  30, - kr pr.prs.

Min. 10 pers. 

169, - kr for platte 1

 

​

IMG_0379.jpeg

Opdateret  07.01.2024

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil ï»¿2182 3580 eller telefon 5487 3626

NB: Med forbehold for evt. fejl.

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil ï»¿2182 3580 eller telefon 5487 3626

Min. 10 pers. 

169, - kr for hele buffet 1

 

​

Platte 2

NB: Med forbehold for evt. fejl.

  • Kryddersild med kapers og løg

  • Æg, tomat og rejer 

  • Varm røget laks med citroncreme

  • Hønsesalat med bacon og ananas

  • Flæskesteg med rødkål

  • Roastbeef med remoulade og peberrod

  • Brie med frisk frugt

 

Brød og smør  30, - kr pr. prs.

DIDlaks-rejer.jpg
Platte 2
bottom of page